Ledig igen

Då har man jobbat och slitit i två dagar och nu ledig i fyra till. :)) Det var nästan tortyr att jobba, framför allt igår, för vi hade verkligen ingenting att göra haha. Det var stendött. Vi fick avboka fredagsfikat för det var typ tio personer på kontoret utav flera hundra. Det lär bli några fler tillbaka nästa vecka.
 
Jag svängde förbi Gallerian och kollade lite på lunchen, men orkade inte länge för det var asmycket folk. Så ovärt. Läste om att det tydligen var parkeringskaos i Mall of Scandinavia i mellandagarna. Fy fan, skulle aldrig i mitt liv åka dit i mellandagarna. Orkar knappt vara där en vanlig dag för allt folk.
 
 
Lika bra, har beslutat att jag har shoppingförbud när det gäller kläder tills det är dags för vårgarderob. Behöver faktiskt inte mer vinterkläder nu, shoppade ganska mycket under hösten. Men jag svängde förbi Clas Ohlson och köpte ett shaker-set. Fick ju en bok med 101 cocktailrecept i julklapp, måste ha utrustningen också. :) Skulle gärna vilja ha martiniglas också. En till grej på önskelistan när vi flyttar, och att ha lite mer olika spritsorter hemma så man inte behöver åka till Systemet dagar som denna då det är kaos.
 
Vi slutade i alla fall tidigare de här två dagarna, var ingen mening att sitta och uggla till 17 när det inte fanns något att göra.
 
Såg en film igår, A Simple Favor med Blake Lively och Anna Kendrick (älskar dem båda, särskilt Anna är så rolig). Den var riktigt bra, mystery blandat med lite humor. En lite mer ovanlig genre.
 
Idag har vi varit och handlat på Systemet (var t.o.m fullt med folk i Hässelby), pantat burkar och handlat inför nyår. Nu har vi alla ingredienser för att prova lite cocktails, ska göra tre olika på nyår. Är helt slut nu, har blivit förkyld också. Så nu ser jag verkligen fram emot att bara ta det lugnt och mysa i soffan.