Sportlov

New week!
 
Helgen var lugn. I lördags åkte vi till Vällingby centrum en sväng, Tommy ville kolla skor men de hade dåligt utbud på sneakers på både Stadium och Inter Sport. Så vi handlade lite istället, sen köpte vi med oss varsin gyrostallrik från Grekiska kolgrillen. :)

Igår promenerade vi till Vällingby c i snön. Var ganska trevligt på vägen dit innan det blev för kallt. Vi skulle äta frukost på Espresso House men var fullt både där och på Wayne's. Så då gick vi till pensionärsfiket istället, som Tommy hatar haha. Kunde inte bli mer pensionär-igt, satt ett äldre par bredvid som pratade om artros hahaha. De hade ett riktigt bra utbud där men jag var inte sugen på något.

Idag har jag varit väldigt produktiv. Flängt runt halva stan haha. Först ringde jag banken och fick hjälp med en utlandsbetalning. Sen besökte jag biblioteket i Vällingby c för att skriva ut/kopiera/scanna massa dokument. Därefter åkte jag till Sundbyberg till polska ambassaden. Hade fyllt i fel dokument så skulle få ett nytt.. känns som att detta aldrig ska ta slut. ;P Äh, snart.

Sen hade jag lite dötid så hälsade på på gamla jobbet, alltid trevligt. Hängde där och snackade skit med f.d kollegorna ett tag. Tills det var dags för intervju. Inte jättekul, var för ett jobb jag är väldigt underkvalificerad för. Så det var uppenbart att jag inte visste vad jag pratade om haha. Aja, fick träna på en till intervju i alla fall. ;)

Tommy hämtade upp mig på vägen och nu är middagen på g i ugnen. Hälsokost som vanligt - Max chicken nuggets och potatiskroketter. ;P