Ewe

Last day of vacay round 1
Har haft en mysig söndag och perfekt sista dag på semestern innan allvaret börjar igen. :) Så svårt att se mig själv på kontoret imorgon när det är sån värme och semesterfeeling här hemma. Känns helt ok ändå; tre sista veckorna på det här jobbet nu, sen två veckors semester till och därefter börja på nya jobbet. :D Taggad.
 
Idag gick jag upp lite före 9 och var uppe en stund själv innan Tommy gick upp. Kollade ikapp lite serier (Code Black var grymt som alltid) och röjde undan lite. Har varit bra på att röja efter resan direkt, packade upp på en gång igår och körde in allt i tvättmaskinen. Sen har vi idag gått ner med resväskorna i källaren och varit iväg och pantat burkar och handlat lite.
 
 
Mötte sen svärmor Eva på O'Learys i Vällingby där det blev drinkar och snack om resor och allt möjligt. Riktigt stekigt i 30 graders sol. Efter att ha suttit där ett par timmar köpte vi med oss varsin rejäl Subway-macka hem och såg slutet av VM-finalen.
 
Nu kollar jag på nån halvtaskig Netflix-film och ligger bekvämt med flygplanskudde haha. Har ingen söndagsångest eller efter-semester-ångest än i alla fall. :)
#1 - Anna

Skönt att bara jobba 3 veckor sen semester igen innan nya jobbet 😁