Shopping, fotboll & pre-vacay-mode

Helg! :) Sen bara en arbetsvecka kvar till semestern.
 
Igår var egentligen lunch i Humlegården planerad, men vädret svek oss tyvärr. Blev ändå lunch med Jenny och Gabbi, vi satte oss på Friday's Stureplan vilket passade mig väldigt bra då det är nästan precis bredvid kontoret. Mycket trevlig lunch, alltid kul to catch up. :)
 
Vi fick en liten gäst häromkvällen haha, denna låg och väntade när jag skulle gå och lägga mig ;D
 
 
Efter jobbet hämtade Tommy mig vid Islandstorget och så åkte vi till Vällingby c. Växlade pengar till resan och fyllde på med Treo. Min årliga sommarhuvudvärk är kommen. Det är så konstigt, för tredje eller fjärde året i rad nu har jag fått denna mystiska huvudvärk.
 
Den kommer mitt i sommaren (samma tid varje år, därför jag kommer ihåg). Det är som en väldigt kraftig variant av spänningshuvudvärk, ibland känns det som typ träningsvärk i huvudet - som att jag spänt mig något otroligt. Vet att jag pressar tänder och trycker tungan mot tänderna i sömnen ibland men då borde jag ju ha huvudvärk mer jämnt fördelat över året.
 
Och den håller i sig konstant dag och natt i ca två veckor, sen försvinner den igen. Det enda som funkar är Treo så nu tar jag det varje dag. Orkar inte bry mig att det kanske slutar verka om jag tar det för ofta. Huvudvärken är så jobbig att jag gör allt för att få bort den.
 
Mums.. eller? ;P
 
 
Anyway, sen åkte vi till svärföräldrarna för att käka middag. Vilket passade perfekt eftersom vi är så dåliga på att laga mat + efter den enorma lunchen (burgare på Friday's) ville jag bara ha en lätt middag.
 
Idag har vi varit en sväng i Täby centrum och shoppat lite. Mest till Tommy, det blev fyra t-shirtar och ett par sandaler från Superdry. Jag köpte bara ett par solbrillor från Ur & Penn, vilket var just det enda jag saknade på min rese-köplista. Och två flaskor Hawaiian Tropic solskyddsfaktor. Den doften är pure semesterfeeling för mig, love it. Fyllde även på nudel-lagret från Hemköp.
 
Sötnosar
 
Åkte hem och lämnade bilen, sen promenerade vi till Vällingby c och mötte Jenny o Per på O'Learys. Gnarly är så ute nu sen de satte tak över sin uteservering, fail. Det är samma ägare ändå. Vi satt ute i solen en stund, sen gick vi in för att kolla match Frankrike-Argentina. Riktigt händelserik och spännande match med många mål. :)
 
Sen gick vi hem igen, köpte med oss pad thai. Nu kollar jag match igen, Portugal-Uruguay och Tommy tar sin dagliga powernap. Mysig dag och skön kväll.