Hello sweet grief, I know you will be the death of me

Ännu en arbetsvecka har gått. :) Jobbat sex veckor på nya jobbet nu och börjar bli riktigt varm i kläderna. Igår var nog någon sorts mailrekord, fick 65 st mail över dagen. ;P Ju mer man lär känna folk och lär sig arbetsuppgifter, desto mer jobb blir det. :)) Och det är varierande och kul.
 
Har fortfarande inte lust att vara ute och hitta på saker, och blir allt mindre sugen när det blir mörkare och kallare. Älskar att bara komma hem från jobbet och mysa med serier. Nu är det dags för alla säsongspremiärer dessutom. Shopping gjorde jag på lunchen och bio är bokat till nästa vecka, fler aktiviteter än så behöver jag inte just nu. ;)
 
Hängde några timmar på Gnarly förra helgen med Tommy & svärmor. Några drinkar senare blev det en hel del snack om bröllop & kids haha (någon vill verkligen ha barnbarn nu... ;P)
 
Hoppas vännerna har överseende med att jag inte pallar att hänga så mycket just nu, men de är väl vana vid det här laget. Blir såhär varje höst och vinter haha.
 
I morse var jag sjukt opepp på att jobba, ville bara ha helg. Vaknade 3:30 inatt, det tog två timmar att somna om och sen hade jag en galen dröm. Vilken visserligen var grym. ;P Inte ofta man har såna coola drömmar, inte alltför orealistisk heller. Jag kommer ihåg att jag t.o.m nöp mig själv i drömmen för att se om jag drömde. Kände ingenting så då fattade jag att det var en dröm ändå.
 
Sen såg jag att en f.d kollega (på mitt f.d långkörarjobb) som postade att 17 st var borta från jobbet idag. Då kände jag tacksamhet istället, för att jag är ifrån den där skiten. Gud så bra jag har det nu.
 
Arbetsdagen blev ändå riktigt bra dessutom, verkligen över förväntan. Har mest jobbat med fakturering idag, och lite småsaker på sidan av. Det är det vi mest jobbar med, till störst del fakturering, och på andra och tredje plats kommer nog utläggsredovisningar och resebokningar.
 
Var sjukt effektiv på lunchen också. Gick till Gallerian, storshoppade på Hollister på bara några minuter (fyra tröjor), köpte kvällens gottigott från American Cookies och en fralla + yoghurt från Fabrique till lunch. När jag var tillbaka på kontoret efter det hade bara halva lunchen gått så kunde äta i lugn och ro.
 
Nytt till höstgarderoben <3
 
Nu är det friday night och dags att kolla på dubbla avsnitt/säsongspremiär av Grey's. :D Woop. Still going strong, that show.