Emmas möhippa

Har haft en av de bästa och roligaste helgerna någonsin. :D I helgen var det äntligen dags för Emmas möhippa! Har längtat så länge och varit så himla taggad.
 
Började med att vi möttes i Ropsten vid 8.30 i lördags morse. Vi var 8 tjejer + Emma (totalt 9). Tog bussen tillsammans till Lidingö där hon bor. Sen parkerade Ingrid om Emmas bil så att hon inte skulle hitta den, medan vi andra gömde oss runt ett hörn vid parkeringen. Därefter hade hon ordnat så att en skådespelare hon kände ringde upp Emma och sa att han var från Polisen och trodde sig ha hittat hennes bil haha. Så bad han henne gå ut och kolla.
 
Penis popper ;P När vi gömde oss för att överraska
 
Finaste blivande bruden <3
 
 
När hon gått runt där panikslagen en stund så sprang vi fram hahaha. Den minen kan man inte fejka! Chocken alltså haha. Där stod hon i morgonrock och i första sekunden blev hon lite arg och tänkte typ "vilka fan är det där som springer och skriker när jag har ett viktigt samtal", hahaha. Så kul! Hon hade inte misstänkt något alls, bulletproof plan.
 
Gick upp till lägenheten där vi förberedde lite frukt och mimosas medan hon tog en dusch. Satt och pratade en stund och hennes första uppdrag var att presentera var och en av oss på 20 sekunder vardera. Vi talade om för henne vad hon skulle packa med sig (hon fick inte veta något vi skulle göra i förväg) och så åkte vi till Odenplan.
 
Explosion of dicks haha
 
Första stopp var en dansstudio där vi fick dansa magdans. Emma var en naturbegåvning, hon fick en outfit och allt. Jag var ärligt talat sämst hahaha. Kan verkligen inte dansa, är smidig som ett kylskåp. Men det var riktigt kul. Och bra musik.
 
När det var klart köpte vi med oss pizzor från Ciao Ciao och hade picknick. Under dagen fick Emma dra lappar med sanning och konsekvens frågor/uppdrag. Sen promenerade vi till Clarion Sign där vi checkade in.
 
Det vart en svit för fyra personer (bruden + 3 till), och två enkelrum. Jag och Jenny delade rum. Sviten var jättestor, men måste varit jobbigt att dela ett badrum på fyra pers haha. Vi gick till vårt rum och duschade och bytte om snabbt, sen gick vi till sviten där förfesten hade börjat. Bubbel, Breezers och Smirnoff Ice (smart drag att inte köpa sprit faktiskt ;P) och alla gjorde sig i ordning.
 
 
Vid 18 var det dags för karaoke. Vi hade hyrt ett eget rum, beställde in totalt 4 kannor cavasangria och alla gav verkligen allt. Så sjukt kul! Tog verkligen de svåra låtarna också haha. Sjöng Titanium med Emma och Bohemian Rhapsody med Jenny.
 
Vid det laget var man lite bekymrad för att Emma skulle hålla hela kvällen, hon var så taggad haha. Men efter karaoken gick vi tillbaka till hotellet för middag och förfest. Hade förbeställt mat så den anlände precis när vi kom tillbaka, så sjukt bra timing. Nästan alla tog hamburgare (sjukt god för övrigt). Kändes så lyxigt med roomservice, kom med såna där silverlock. ;P
 
När man inte har öppnare får man vara kreativ
 
Så körde vi Med andra ord, så kul haha. Och andra frågespel. Kommer inte ihåg när vi drog men tror vi var på Café Opera lite före midnatt. Dansade typ nonstop tills de stängde vid 3 (eller vi drog typ tio i). Vi hade beställt Super VIP-bord, fick huuur mycket alkohol som helst. Pallade inte ens dricka upp hälften haha. Men blev varsin tequilashot i alla fall. :))
 
Tog taxi tillbaks till hotellet och stupade i säng. Jag sover urdåligt efter att ha druckit alkohol. Kunde faktiskt somna på en gång, däremot vaknade jag kl.7 och kunde inte somna om. Sov inte ens 4 timmar. Var så sjukt bakis. Blir så himla yr och både Emma & jag var helt skakis vid frukosten hahaha, var rädd att jag skulle tappa tallriken.
 
 
Hotellfrukooost. <3 Tog allt det onyttigaste såklart, carbloading deluxe. Vi satt där typ en timme. Emma tackade alla för den underbara helgen, började gråta och så började alla andra gråta också haha.
 
Checkade ut, sen avslutade vi med spa. :) Man kände lite att man bara ville hem och sova, men detta var verkligen den perfekta medicinen mot baksmälla. Vi hoppade i en pool som var 37 grader varm, på takterassen. Baksmällan pausades verkligen när man var där i, men tyvärr kom den tillbaks när man gick upp. Vi hängde där i en timme och pratade o skrattade, sen var det dags att åka hem. Såå slitna haha.
 
 
Tommy var på Gnarly i Vällingby och tvingade mig att möta honom där, klockan var typ 15. Var såå irriterad på vägen haha, hade inte alls lust att promenera därifrån. Men det var faktiskt jätteskönt att promenera och få frisk luft, och samtidigt berätta om helgen. Vi handlade på vägen och sen lagade han lövbiff med pommes till middag.
 
Är fortfarande bakis idag (dag 2). Inte som igår såklart men ändå. Tiden går rätt segt när man jobbar bakis kan jag säga. ;P Är SÅ tacksam att det är halvdag imorgon och ledigt på onsdag. Hade varit skönt att ta ledigt imorgon (krävs bara 3 h komp) men det passar inte så bra på jobbet just nu. Lika bra att spara komp tills det verkligen känns värt, inte bara för att man är trött haha. Men ska definitivt inte planera något efter jobbet, bara hem och chilla.
 
 
Allting blev så himla lyckat och det var så bra uppstyrt. Märks att de som organiserade visste vad de gjorde. Har varit på typ 7 bröllop i mitt liv men detta var min första möhippa. Nu längtar jag tills min egen (hoppas jag får nån :)).
Visa fler inlägg