You're the only one I got my sights on

It's been a while. Jag har verkligen inte mycket att rapportera. Har gått i vinterstrejk haha. Hade en vecka då jag plötsligt blev taggad på allt och bokade in massa grejer, sen veckan efter blev jag trött igen och tvungen att avboka. Insåg senare att den veckan inföll i fas 2 av menscykeln (då hormonerna stiger och man mår som bäst :)). Känns som att jag blir mer och mer påverkad av de där hormonerna ju äldre jag blir.
 
Testade kokosyoghurt med nötter på Joe & the Juice. Den var god men fan inte värd 50 spänn haha
 
En annan lunch, på Jureskogs. Pommes och fried veggies. Man vill ju gärna testa deras burgare men för tungt till lunch. Kanske en AW nån gång i vår :)
 
Har inte haft så mycket för mig sen sist. Försökt undvika att befinna mig utomhus så gott det går. Helst bara på väg till/från jobbet. I lördags var vi på tacomiddag hos svärisarna. Var inte jättekul att promenera dit i kylan, men tog en taxi hem i alla fall. Så värt.
 
Fördelen med vintertröttheten (om man nu ska vara positiv) är att det är lättare att spara pengar haha. Och det behöver jag. Känns som att jag aldrig har varit så less på vintern som nu. Vande mig vid att alltid ha en vinterresa bokad vilket hjälper enormt. Förra säsongen var första gången utan. Den var ändå ok, hjälpte en hel del att jag jobbade med det jag gjorde, med varierande arbetstider och en del kortare dagar så man fick lite mer ljus. Men den här gången är det riktigt tungt. Så går det när man sparar till lägenhet. ;P Aja kommer väl många fler år i livet då man har råd att resa (förhoppningsvis). Den som lever får se.
 
Nog för att man frös arslet av sig i helgen men vackert var det åtminstone.
 
Pre-dinner-GT
 
Idag lunchade jag med Miranda, var trevligt med en liten status update. :) Det är faktiskt en perfekt grej att planera in nu när jag inte orkar så mycket annat. Vi gick till Wokhouse där man blir sprängmätt som alltid. Blir en lätt middag ikväll.
 
Det är i alla fall februari på fredag, man kan börja skymta ljuset i slutet av tunneln. Trots att tunneln är väldigt lång haha.
Visa fler inlägg