They say I got a lot of water in my brain

Tisdag med torsdagsfeeling! Älskar dessa veckor nu med röda dagar.
 
Var ganska trött igår efter tre dagar i rad med alkohol, det är hårt nu haha. I fredags tog vi en (kall) AW på Gnarly med svärmor. Började utomhus, tog på oss filtar efter ett tag men fick avsluta inomhus. Det är ingen sommar á la 2018 nu inte... ;P Men trevligt ändå!
 
Buying cheese
 
Första gången jag åt fransk mat (om man inte räknar baguette haha)
 
Köpte med oss mat från matfestivalen igen, denna gång blev det franskt. Faktiskt otippat men det såg så himla gott ut. Vilket det var, faktiskt godaste från festivalen förutom Nutella-crepen. Jag tog någon kycklingblandning och potatis med lök. Det var gott men kunde inte äta jättemycket p.g.a smakade så sjuuuukt mycket vitlök. Mamma hade säkert älskat det haha.
 
Och lördagen har jag ju redan skrivit om, bröllop. :) I söndags var vi på mors dag-middag hos svärmor. Vi blev hämtade p.g.a bakis. Först fick vi en återställare, var inte jättesugen men de gör så goda GT's. Blev en asiatisk curryrätt till middag, med jättegott (naan-liknande) bröd till, och morotskaka till efterrätt, mums.
 
 
Promenerade sen hem i regnet, uppfriskande var det i alla fall. Så skönt med halvdag imorgon och ledigt på torsdag. :))
 
Har räknat på mina komptimmar, och har noga analyserat i över en vecka vad som är mest värt att lägga dem på. Sen insåg jag att jag har tillräckligt för att ta ledigt en hel dag när vi har sommartid (=arbetstid på 7 timmar), så tog en extra dag i samband med semestern. :D Så jobbar bara mån-tors sista veckan, sen ledigt f.r.o.m fredag och tre veckor till därefter.
Visa fler inlägg