In another life I would make you stay

Fredag! Äntligen helg.

Idag efter jobbet har jag gått på stan med Micke och Anna. Blev lite shopping, äntligen. Ville shoppa mer men de andra orkade inte. :P Vi gick först till C.U.M Clubwear och köpte biljetter till Mondaybar på Valborg. Längtar!!! Äntligen är det dags igen.

Köpte ett par skor (högsta klackar jag haft hittills, blir nästan höjdrädd i dem haha), en klänning, en tröja och trosor. Letade som en galning efter en snygg ny vårjacka men utbudet var ju katastrofalt i butikerna. Hittade inte en enda snygg! Hittade däremot en skitsnygg skinnjacka åt Micke, han måste köpa den.


Jag blir typ lika lång som Anna i mina nya skor :D Måste lära mig att gå ordentligt i dem bara.

Sen åkte Anna hem och Micke åkte till Robban för att festa. Jag är hemma själv nu, har just käkat chips till middag. Åt 1/3 av påsen och nu mår jag illa, har hällt ut resten i soporna. Fredag har jag bestämt är min svullodag i veckan, men känner mig äcklad redan. Imorgon ska jag träna.

Är jättetrött, vill se en film men vet inte vad jag ska se... hade alltid massa filmer på lager förut men nu vet jag inte vart jag ska leta.. IMDB kan nog vara rätta stället. Känner mig lite nere just nu, vet inte riktigt varför. Det kommer och går.
#1 - - Anna:

riktigt snygga tjejer det där ;)