When you see yourself in a crowded room

Först ett meddelande till Manda, lilla du hänger du inte med i dagens nya grejer?! ;) Du behöver inte ladda ner tv-serier längre, det går finfint att titta direkt på Internet utan att behöva varken ladda eller betala. Det är bra kvalitet och det är inte olagligt. Det må vara olagligt för dom som lägger upp videorna, men att bara titta på nätet är fullt lagligt. Förresten är det fortfarande inte olagligt att ladda ner - det olagliga är att dela filer.

Och nu senast när de på nåt sätt "förnyade" lagen om fildelning försökte de skrämma upp alla rejält. Men tycker inte det har varit nån vidare skillnad mot sist. Det är klart att folk som delar hundratals GB med filer på sina datorer kanske åker fast, men att ladda ner lite filmer och musik då och då åker man inte fast för. Oj nu kanske jag grävde min egen grav. ;)

Jaja men det var inte vad det här skulle handla om.. =) Vet inte vad jag ville egentligen. Bara trevligt att skriva lite. Jag och Tobbe har just kikat lite på Supernatural, men var tvungen att stänga av mitt i ett avsnitt för han var så trött. Hur ska det gå imorgon när vi ska på sen bio? Men han insisterade på att se den 21.20 istället för vid 18-tiden bara för att han ska hinna träna. Han har blivit träningsgalning. Han har inte ens använt sin dator på hela veckan, det är otroligt. :P

Blev gymmet idag igen, grymt skönt träningspass. ;D Körde två timmar idag. Råkade göra som Miranda gjorde dock, glömde träningskortet i mitt skåp i omklädningsrummet. Det där är helt sjukt alltså, att man inte kan komma in där utan kortet. Det är inga problem sålänge det finns nån annan tjej som tränar eller någon i receptionen. Men Miranda tränade ju vid 23 på kvällen så det fanns varken nån i receptionen eller nån tjej som tränade. Vad fan ska man göra då liksom?

De kunde inte hjälpa henne när hon ringde numret man skulle ringa. Det var tur att Emelie kunde komma o släppa in henne, annars hade hon varit tvungen att spendera natten där. Hon kunde ju inte gärna gå ut i bara shorts mitt i vintern. Och om det inte fanns nån kille som tränade då heller hade hon inte kommit ut ur gymmet över huvud taget. Det där är ju helt vrickat. Jag hade inte ens mobil med mig. Så tänk om man var inlåst på gymmet men inte kom åt sitt kort, och inte heller hade en telefon o det hände något akut? Ska man bara dö därinne då? Det verkar ju helt galet egentligen.

Torsdag 25.03.10

DAGENS...
Frukost:
Tomatmackor
Lunch: Samma, det var en kombinerad frukost/lunch. Brunch. =P
Middag: Lär bli nudlar.
Godis: En kexchoklad. Fick av mamma, fy på henne!
Vill Ha: Pengar. Nu vill jag shoppa!
Outfit: Just nu hemma-mys-kläder. Snart träningskläder.
Frisyr: Rufs.
Smink: Inget.
Humör: Okej. Lite uttråkad.
Gjort: Hittills ätit brunch, sett senaste Cougar Town och ett One Tree Hill-avsnitt.
Planer: Träna.
Köp: Inget.
Låt: Panic Switch - Silversun Pickups
Läser: Bloggar och bok
Tittar på: Idag Cougar Town, One Tree Hill o senaste Ugly Betty om den dyker upp.
Bästa: Att träna antar jag. Skönt att få röra på fläsket.
Sämsta: Uttråkad, inte mycket att göra.
Sjuka: Inget.
Väder: Grått och blött.
Saknad: Att resa. <3
Bild:

Nya favoritserien inom komedi. ;D

Cause obviously she's out of my league

Först, varning för att det blir långt. Påminnelse, det här är mer dagbok än blogg.

Jaha, nu har jag inte skrivit på ett par dagar. Jag har försökt, publicerade t.o.m ett inlägg igår, men det blev så himla negativt och mörkt så jag tog bort det. Vill ju inte förgifta bloggen haha. Och så fort jag skrivit ner det kändes det bättre.

Sitter här o lyssnar på McFly. Gud vad de påminner om gamla tider. 2004 för att vara exakt. Det året var det Manda, Elin och jag mot världen. Den sommaren tillsammans, det var vänskap. Det var som en sista sommar av barndom, och det var ett fint minne. Nu är alla så vuxna och upptagna. Saknar er. När vi var uppe på Mandas rum, hon och jag hade McFly konsert och stod och mimade i en mick (sopkvast eller nåt?) medan Elin låg i Mandas säng och bara fnissade.


Elin, Manda o jag hemma hos Emelie i Säffle oktober/november 2004. Det var typ årets roligaste och onyttigaste fyra dagar. Vi körde typ pizza till lunch, McDonald's till middag. Sen nästa dag McDonald's till lunch, pizza till middag osv. Och ändå höll man sig sådär smal. Varför var det tvunget att försvinna?! :(

Allt var så enkelt då, svårt på ett sätt (ensamheten), men ändå enkelt. Man hade inte upplevt kärleken än, det som kan vända hela ens värld upp och ned. Antingen på bästa möjliga sätt, eller värsta möjliga sätt. Det räcker med ett bråk, bara det kan få en att känna som att jorden går under. Det kan hända saker som gör att det gör så ont att man tror det är för hemskt för att vara sant. Det går inte att andas, man bara faller och faller. Att ha den personen i sitt liv är allt.

Tobbe har knappt varit hemma den här veckan, han har börjat sin praktik. Han kommer hem sent på kvällen efter jobb och träning, äter och duschar o sen går vi o lägger oss. Då tittar vi på antingen en film eller tv-serie. Sen ligger jag hos honom tills han somnar. Men ikväll hade jag inte tålamod till det vilket jag nu har dåligt samvete för. Det är inga problem att ligga där tills han somnar, det svåra är att ta sig loss när han väl gjort det. :P

I måndags när jag först försökte ta mig loss, stoppade han t.o.m mig i sömnen, mumlade i protest och pussade mig för att jag inte skulle gå. Hur ska man då klara av att gå?! Ikväll när jag inte ville ligga kvar hos honom (klockan var bara 22), märkte jag att han blev besviken. Eller han var nog mest trött haha. Han sov typ igenom hela Supernatural. Och det var ett spännande avsnitt för en gångs skull.

Innan dess såg vi en film. The Blind Side med Sandra Bullock. Väldigt fin, rörande film. Det är sällan jag gillar drama, men det här var ett undantag. Hon vann ju en Oscar för den här rollen också har jag för mig? Rekommenderas i alla fall.


För övrigt kan jag meddela att inte mycket har hänt sen senast. Jag har varit pank, ensam, no work, inte mycket att göra alltså. Tränat och städat. Roligt roligt. :P Tur att det är helg snart, då blir det andra bullar. Lön på fredag och ledigt folk. Jag måste se Remember Me på bio snart, den filmen förföljer mig o driver mig till vansinne. Överallt ser man den, på tunnelbanestationer, i Spotify-reklam, på Katrins blogg tar den över helt, jag drömde t.o.m om den inatt. Sååå gärna vill jag inte se den. Och det finns måånga snyggare killar än Robert Pattinson.

Så den här veckan har varit ganska tråkig alltså. Men vad kan man göra? Kan bara bli bättre from now on. Det blir varmare o ljusare. Hoppas bara man kan boka någon resa snart. Jag vill ha det nuuu. Det finns så många ställen jag vill resa till, men så lite pengar. Varför ska pengar alltid hindra en? Who says money can't buy happiness? They're clueless. Okej pengar betyder ingenting om man inte har kärlek, det vet jag. Men varför kan man inte få ha både och? ;)


Ett sånt här moment är perfekt. Sommarkväll, nästan 22, fortfarande ljust ute, puss. Önskar bara jag vore längre så jag slapp få nackspärr av att pussa min älskling :P