I like us better when we're wasted

Snart åker vi!! 00:35 går sista tunnelbanan in till stan, ska möta Miranda o Camilla där. Vi ska ta några drinkar på Lion Bar innan taxin till Arlanda går kl.3. Flyget går 5.40. Bestämde oss för att inte sova alls, skulle ändå inte kunna somna förrän man måste gå upp typ. Och på det här sättet försover man sig inte heller.

Igår var en riktigt underbar dag. Vi hängde på Gärdet och spelade massa olika bollspel, hade massa olika; volleyboll, två fotbollar, en amerikansk fotboll, en tennisboll och en frisbee. Vid ett tillfälle spelade vi med allting samtidigt haha. Spelade, grillade, drack, pratade.

 
Och så nattbadade vi! Det finns ett bad vid Gärdet men kostar pengar att gå in där o ingen hade lust o betala haha.. så vi klättrade över staketet och badade sent på kvällen när de hade stängt. Det var varmt i vattnet och jättehärligt. Mindre roligt att se ut som en blöt hund sen dock. :p

Missade sista tunnelbanan hem. Typ alla drog hem till Erik efteråt och körde drickspel. Sen däckade jag o Robban i soffan vid 3 ungefär. Jag hängde kvar tills första tunnelbanan började gå igen. Åkte hem tidigt och somnade om. Blev inte så mycket sömn dessvärre, ca 5-6 timmar. Kommer vara helt död imorgon, får sova i solstolen. ;)

Idag tränade jag så fort jag gått upp ur sängen vid 13. No time to waste. Käkade en proteinbar och så drack jag en Celsius medan jag tränade. Blev cykling 2 mil. Där kan man snacka bra fettförbränning! Svettrekord. Ett bra sista pass innan resan.

Gänget på Gärdet igår :)

Gick hem, duschade, städade upp lite och så åkte jag till stan för att växla pengar. Växlade in ca 4000 kr, blev 420 euro. Tänkte först växla mindre men jag ska ju till Ibiza sen efter Ayia Napa så då gör det inget om det blir över. Hellre för mycket än för lite. Bäst man inte blir rånad nu.. :p När jag ska gå runt med det mitt i natten. Det är lyckligtvis bara till tunnelbanan jag går ensam, och det är så nära.

Mötte Emma och Zara, de hängde med mig hem. Hade tänkt laga middag men vi blev lata och köpte istället. Blev asiatiskt, funkar alltid. :) Vi snackade skit och hängde i solen lite också. Sen drog de hem, stackarna ska jobba imorgon. Jag har packat, städat lite och fyllt paddan med serier att kolla på på flyget. Blir Devious Maids och Super Fun Night. :D Mina två favoritserier just nu.

Har precis målat naglarna, nu ska jag strax blanda första drinken. Måste se till att vara full på flyget eftersom jag är så flygrädd. :C Drar hemifrån om en timme ungefär.

I won't let the sun go down on me

Bästa dagen på semestern hittills! Har varit en lång dag. Hade ställt klockan på 11 för att inte försova mig, men vaknade av mig själv runt 10:30. Låg kvar o myste i sängen till 11 ändå dock.

Mötte Miranda kl. 12:40 vid Rådhuset. Jag hade bokat en tid kl.13:00 för att göra nationellt ID-kort hos Polisen. Har använt passet som leg i tre år nu och har fått nog! Men har inte orkat ta tag i det förrän nu på semestern. Miranda hade varit där tidigare så hon var där för att hämta ut sitt nya pass och id. Det gick snabbt och smidigt, jag tog bara en bild. Fattar inte folk som krånglar och ska stå och ta om hundra bilder, blir ju inte bättre ändå.

Glasspaus

När vi var klara åkte vi till Kista Galleria för att shoppa. Mötte Anna där. Var en väldigt lyckad shoppingdag, hittade massor. Bl a två nya bikinis som jag är väldigt nöjd med. :) Hittade dessvärre inga sandaler som jag hade tänkt men kanske hittar det i Ayia Napa istället.

Miranda drog lite tidigare för hon skulle iväg på Allsång på Skansen. Jag o Anna shoppade vidare, sen kom Tobbe dit också. De skulle äta middag där. Jag tog en takeaway-cappuccino från Espresso House och åkte hem, bytte om o drog till gymmet. Körde hårt i en timme, åkte hem o duschade o åt middag och nu sitter jag här. Helt slut men nöjd.

Dagens skörd. Laddade även upp med Alvedon, Resorb och sololja inför resan

Nu är det bara två dagar kvar tills vi åker! :D Två lediga dagar är det också, kan inte klaga. ;)

We're going to Ibiza!

Dag 1 på semestern (lördags) gick bara åt till tråkiga saker; städa, tvätta, träna. Skönt att få all tvätt överstökad, var massor för jag hade inte tvättat på två veckor. Mina sovtrosor började ta slut.. :p

Igår hängde jag med Zara. Vi träffades i Slussen, promenerade till Gamla stan där vi tog en varsin supergod glass. Sen promenerade vi vidare mot Tantolunden. På vägen dit badade vi. Årets första dopp i Sverige! Det var såklart kallt men ganska skönt ändå, vattnet har hunnit värmas upp någorlunda. Sen hängde vi i Tanto ett tag och solade o snackade skit.

I scream for ice cream!

 
Idag har jag hängt i Rålis med Anna, Tobbe o Robban. Vi skulle egentligen tänkt bada för det var jättefint väder på förmiddagen men sen så fort vi kom dit försvann solen efter typ 2 minuter och kom aldrig tillbaka.. men det var ändå ganska varmt så vi satt kvar ett tag. De grillade också.

Nu på kvällen kom Emil och hans vän Niklas över. Vi har bokat en resa till Ibiza 6 augusti! :D Jag åker ju till Ayia Napa nu på fredag, kommer hem 1/8, sen har jag 4 dagar på mig att vila inför nästa partyresa. ;) Kommer bli en grym semester. Har aldrig varit i Ibiza så det kommer bli spännande, hört mycket gott om det.

Vårt hotell i Ibiza

Skönt att komma iväg på två resor också, det är såklart jätteskönt att ha semester och hänga hemma men det är lite halvsegt också. Nu på kvällarna t ex sitter jag bara hemma och känner mig ensam. Såhär ensam känner jag mig inte på vanliga vardagskvällar när jag har jobbat. Enda gången man verkligen till 100% bara njuter av singellivet är när man är på en partyresa.