Packa = träning? :P

Puh.. vad jobbigt det är att packa. Springa runt och stressa och tänka så det knakar på vad man kan tänkas behöva. Tur att jag har en packlista som hjälper på traven.

Blev otroligt mycket packning för mig och Tobbe för att vara hos mig i två veckor. Har nämligen ingenting kvar där längre jag heller, i stort sett alla kläder är här. Så det blev en stor resväska var... stackars mig som får ta hand om de väskorna helt själv halva vägen.

Först tänkte jag att vi skulle mötas i Östra när Tobbe slutat jobbet, så jag får hjälp med väskorna på tåget och hem. Men nu ska vi istället göra så att jag åker med på morgonen så får jag hjälp tunnelbanevägen istället. Så får jag på något sätt bära upp de svintunga väskorna i tåget som har tre trappsteg. :P

Men det värsta var när jag skulle lyfta upp min stora resväska på planet när jag flög till USA och lägga den däruppe på hyllorna. Lilla jag, skulle ta den stora väskan, lyfta den över huvudet och trycka in den på hyllan. Jag vågade förstås inte fråga någon om hjälp, det är ju pinsamt när man inte ens vet vilka som är svenskar eller vilka som är amerikaner.. haha. Ingen enda jävel erbjöd mig hjälp, själviska fanskap. Allt de gjorde var att se rädda ut och ta skydd för att det såg ut som att jag skulle tappa väskan på dem.

Har just käkat tårta. Det var jättegott. ;D Älskar tårta. I måttlig mängd. Perfekt att det var jordgubbar på, så det inte blir för sötsliskigt med grädde och allt det där. Tog bara en bit. Man orkar inte mer tårta, det är så otroligt mättande. Men gott var det.

Får inte glömma att köpa nudlar i Östra. Oh herregud, hur ska det gå... släpa in väskorna i den otroligt lilla, trånga affären.. Nej, det får bli att jag möter upp Tobbe när han har slutat så han kan hjälpa mig då istället. Så får jag sova ut imorgon också. Fast det får jag ju nästan varje dag haha.


Skräpfilm, se inte den. Särskilt inte på bio :P

Trött, seg och huvudvärk.

Ja som man märker av rubriken känns det som en bakisdag. Men jag är ändå glad. :) Idag betalade vi resan, sista betalningsdag för att åtminstone betala anmälningsavgiften (som typ är halva av hela priset). Men vi betalade hela, lika bra det. Ingen idé att smussla och slarva, för om vi hade betalat resten av pengarna försent skulle resan avbokas och vi skulle inte få tillbaks pengarna vi redan betalat heller. Kanske så de tänker lite grann, där på resebyrån, med det här att man ska kunna betala lite i taget.. de är allt finurliga. ;P Så nu blir resan av till 100%! ;D Om inte något drastiskt skulle hända. Men så negativ får jag inte vara.

Var och hämtade Tobbes pass idag också. Fy fan vad länge man får vänta där alltså. Nu fick vi "bara" vänta i en halvtimme för Tobbe skulle bara hämta pass, men vissa andra fick vänta i timmar. Så nu är det fixat. :)

Det enda som är kvar är att beställa försäkringskort till Nina och Arjan, och så gå till resebyrån för att skriva ut pappret som man lämnar in på Arlanda för att få flygbiljetterna. Men det är 50 dagar kvar så det är ingen brådska. 50 dagar går fort. Right!? Ni vet när ni ska ljuga.

Haha jag beter mig som att jag i själva verket har massor av läsare.. jag har väl kanske 3-5. Fast det känns som 1. För att det bara är 1 som kommenterar. Anna Banana. Har funderat flera gånger på att lösenordsskydda bloggen och bara ha den för mig själv för det är ändå så tråkigt när typ ingen läser och verkligen ingen kommenterar. Ganska onödigt att ha den så alla kan se. Men det återstår att se om jag ska göra det. Inte för att nån bryr sig. :P

Nu är Patrick, Manuela och Anton här. De ska åka till Kroatien imorgon. Lyckostar, jag vill också resa imorgon. Men vårt goda får vänta. Imorgon ska i alla fall jag och Tobbe hem till mig där vi ska bo de kommande två veckorna. Onsdag är det upp tidigt för att hämta min moster på Arlanda kl.7.30. ;D

Håller på och tittar på Superhero Movie.. det är typ som en Scary Movie 5. Sååå dålig, haha. Det händer saker som det är meningen att man ska skratta åt hela tiden, men det är så löjligt och inte ett dugg roligt. Har bara fnissat lite kanske tre gånger. Bara Pamela Anderson och Regina Hall som är kul, absolut inte de andra nördiga nya skådespelarna. Scary Movie 3 var bäst, 1an och 2an var också bra. 4an sög. Och denna suger verkligen. Snacka om att det går utför.

Nej nu ska jag nog vila lite.

Grönan + bio

Har varit en riktigt trevlig dag. :) Och de vi var med var trevligare än jag trott, inte illa. :P Det var tur att jag följde med.

Mötte de inne i stan vid 15.30, sen tog vi bussen till Grönan. Köpte inträde och ett åkkuponghäfte. Åktes inte så mycket, de andra åkte Kvasten och Bergodalbanan en gång, och så åkte jag och tjejen (minns inte vad hon hette;/) radiobilarna en gång.

Det blev mycket spelande dock, fast inte för min del. Jag är så dålig på sånt. Inte för att det var lätt direkt, vissa grejer är ju helt omöjliga att vinna på! Särskilt frustrerande när det är lotter, då kan man inte göra något annat än att hoppas på att ha tur.. slösade typ över 100 spänn på lotter för att vinna ett Simpsons gosedjur.. jag ville verkligen ha, men nej. Klart man aldrig kan ha tur, blä.

Gick i alla fall inte hem tomhänt, Tobbe "vann" ett tröstpris åt mig, en kossa. :P Syster till Popicat från Liseberg förra året, hehe. Söt. Sen vann han också en såndär jättestor basketboll.. efter att ha spenderat en del basketkast på det. Han var så envis och var tvungen att vinna en sån för att "alla andra" gick runt med såna.. sen efter en halvtimme hade han tröttnat på den och ville slänga bort den. ;P Som ett barn alltså.

De andra vann en uppblåsbar Simpsons-hammare. Käkade lite också, det blev en pommes och chorizo för mig. Riktigt gott, men inte nyttigt direkt. Men det var inte mycket att äta, blev knappt mätt alls. Så mycket som jag äter har jag väl hur stor magsäck som helst haha.

Var bara på Grönan i fyra timmar, det dög gott och väl. Sen tog vi Djurgårdsfärjan till Slussen, tunnelbanan till Odenplan där deras hotell låg så bl a Tobbe kunde lämna sin basketboll där så länge.

Sen åkte vi till Hötorget och gick på bio på Sergel. Killarna ville se Hulken men det ville inte vi så vi tjejer såg Sex and the City istället. Åhh, helt underbar film! =D Älskade den verkligen. Såå rolig och även sorglig. Haha vid ett riktigt roligt tillfälle satt man fan och skrattade oavbrutet i en minut minst.. fick fan ont i magen. ;P Den filmen ska jag helt klart köpa på dvd. ;D Bästa jag sett på länge.

Efter det skildes vi åt i Odenplan. Jag och Tobbe fick vänta på tunnelbanan i Alvik i 20 min, var fett störiga skitungar där som skulle skrika och larva sig. Nu ska jag snart krypa ner hos honom, han kan inte somna utan mig hihi. ;P Stackarn ska upp kl.7 imorgon bitti och jobba.. =/

Bilder:


I väntan på tunnelbanan.


Haha gubbe som sjöng.


The people.


Läskig sak i Spökhuset.


Kvasten.


Spel, spel, spel :)


Äta.


Jag i rött


Tobbe med våra priser :)


Chokladhjul


Lite posebilder


Grönan as we left it.


I väntan på tunnelbanan i Alvik :)