Figure it out, but don't stop moving

Riktigt rolig dag igår. :)
 
Vi skulle ha gäster så började med att tvätta och städa ordentligt. Sa det att vi måste ha gäster oftare för att städa oftare haha. Kändes fräscht att dammsuga soffan/under soffan ordentligt och damma av uppe på badrumsskåpet. Efter en rejäl städning promenerade vi till Hässelby torg och handlade.
 
Sen kom Nicklas och Malin vid fyratiden. Vi hängde hos oss ett tag och drack drinkar och choklad-Minttu-shots. Vilken skillnad det är att dricka shots som faktiskt är goda = inget illamående haha.
 
Finn ett fel haha
 
Hade bokat bord på Gnarly Market på kvällen. Promenerade dit. Jag åt en salamipizza som var sviiiingod. Hade inte förväntat mig att pizzan skulle vara så bra där. Men den var verkligen saftig och delicious. Kan ha hjälpt att salamin gjorde den fet. ;P
 
Sen hade vi bokat shuffleboard. Kändes lite pensionär:igt haha. Det var kul men svårt. Vi körde tjejerna mot killarna. Först gick det jättedåligt för oss, tror det stod typ 7-0, men sen blev det en rejäl turnaround och slutade med att killarna "bara" vann med 12-8.
 
Yuuuum
 
Spelade lite mer spel efter, bland annat basket (som jag var grym på för övrigt), ett flyg-skjut-spel som man blev sjuukt illamående av haha, Mario Kart m.m. Var hemma typ vid midnatt, vi promenerade hem också. Så skönt att kunna göra det utan att frysa nu.
 
How I Met Your Mother rullar på TV'n i bakgrunden, blir nog inte mycket gjort idag. Känns helt okej ändå, är ju bara jobb en dag och sen en ledig dag till, yeey. :) På tal om HIMYM så hade jag glömt hur bra det var, har sett alla säsonger men bara en gång förut så känns lagom att se det igen nu.

In the brighter days, you'll find your way

Bra fredag!
 
Har än så länge lyckats att inte bli alltför stressad trots att det är alldeles för mycket att göra på kort tid. Men det lär komma, börjar märka att tankar på jobbet börjar tränga in på fritiden. Som inatt när jag råkade vakna och inte kunde somna om, då började jag fundera på jobbidéer. Försöker blockera när de dyker upp. Det är nog bra att jag inte har tillgång till jobbmailen i mobilen haha. Jag blir så lätt distraherad av mobilen redan.
 
Lyckades övertalas till att följa med en kollega till Friday's på lunch. Inte igen dock, blev stressigt för det var så fullt och tog sån tid att få beställa och få in maten. Egentligen gillar jag inte att äta något så tungt till lunch, brukar hamna i en fruktansvärd matkoma som jag aldrig återhämtar mig från - men idag blev det konstigt nog inte så alls. Hade bra energi.

Tänkte att jag skulle ha åtminstone en nyttig dag häromdan, men icke i det här hushållet.. ;P
 
Efter jobbet mötte jag Jenny i stan och vi kollade lite butiker. Hade gått igenom några butiker och klagade just som bäst på att jag aldrig hittar något längre, sen gick vi in på BikBok där jag hittade massor haha. En work-appropriate tröja, en t-shirt, ett par jeans och en bikini. Laddade ner appen och fick 30% rabatt så sparade över 300 spänn. :) Good deal. Hittade ett par skitsnygga skor på H&M också men de fanns inte i rätt storlek. :( Typ fyra par 36:or och ett par 41:or var kvar.
 
Vi avslutade med att gå till Hemköp där jag köpte bagels och godis till mig själv samt snus till Tommy. Var kaos inne på City-Hemköpen alltså, fyfan vad folk. Var typ kö till fikabröd-hyllorna. Jag trängde mig in där och sen när jag skulle backa ut så stod det folk överallt, herregud. Har nog aldrig varit med om något liknande i en matbutik förut. Var så himla skönt att åka hem efter det.
 
Inte dessa jeans jag köpte. Det är en svår balans att hitta rätt par :<
 
Förstår ännu mer nu varför jag inte orkar åka in till stan på helger - folk, folk, folk öööverallt. Nackdelen med att börja/åka lite senare till jobbet nu jämfört med förut är att det är mycket mer folk på tunnelbanan, och framförallt ungar. Satt med en hel barnfamilj i morse som åt vidriga tunnbröd med stinkande prickig korv, blä. Kände bara "my worst nightmare", haha. Bland det mest störande jag vet i kollektivtrafiken är folk som äter, speciellt sånt som stinker.
 
Ah well, back to faktumet att det är helg! Lite avis på vissa som är lediga på måndag också och därmed får långhelg. Men äh, inte varje vecka man får en ledig tisdag heller. Går nog lite tidigare på måndag tror jag. Kanske kollar lite butiker igen. ;P Vill gå igenom alla H&M jag hittar tills jag har de där skorna i rätt storlek!
 
Nu vill jag bara sooooova. Godnatt.

It's a new dawn it's a new day it's a new life

Fyfan för tisdagar alltså, haha. Alltid värsta dagen på veckan. Samma igår.
 
Det fortsätter att gå upp och ner på jobbet. Har varit förkyld sen i lördags och gillar verkligen inte att jobba när man är sjuk. Det värsta är att hjärnan blir så sjukt trög att man knappt får något gjort, är dödstrött och snyter mig var femte minut. Dessutom är det andra förkylningen inom en månad, antar att det är mitt straff nu efter att ha varit frisk i fem månader under den värsta sjukperioden.
 
So much to do, so little time. Deadline på en månad exakt nu. Har en känsla av att jag kommer behöva jobba över en del när det närmar sig. Även när dagarna går fort känns de ändå långa, och trots att det fortsätter att vara ljust långt efter att jag kommit hem så känns det ändå sent.

Nocco är ute - Clean är det nya!
 
Att komma hem på kvällarna känns verkligen som semester haha. Hinner knappt se mina serier på kvällarna innan det är dags att gå och lägga sig, trots att jag går och lägger mig 2-3 timmar senare än vad jag brukade förut. Så just nu har jag inte direkt lust att slösa den dyrbara fritiden på gymmet heller haha. Times a changin'. Har blivit en sån som bara hittar på ursäkter hela tiden. ;P
 
Idag kändes det mycket bättre i alla fall. Rivstartade dagen med en ny energidryck blandat med lite nya arbetsuppgifter - orelaterade till projektet - som var mycket roligare. De första tre timmarna flög förbi. Tog min lunchtimme vilket jag oftast inte gör (brukar äta vid skrivbordet). Gick till Subway och satt där i lugn och ro. Under eftermiddagen var det lite möten också så då gick dagen ännu fortare. Good day.
 
Redan torsdag imorgon. Ska bli grymt skönt med en extra ledig dag både nästa och nästnästa vecka (ännu en fördel med våren, de röda dagarna). Känns som att det kommer behövas.