I am the one who's sent to save you, I can replenish what they've taken from you

Oj, nu har jag inte uppdaterat på länge. En hel del har hänt sen sist. Den största nyheten är väl att jag och Micke har bestämt oss för att gå skilda vägar. Det var mest på hans initiativ och till en början var det en chock för mig, men med veckorna som gått har jag insett att det förmodligen är det rätta. Det har varit sisådär mellan oss senaste halvåret.

Tobbe o Anna på kryssningsmiddag

Har nu diskuterat och funderat på saken i några veckor men den här veckan blev det officiellt. Jag bor kvar tills jag hittar ett nytt place. Det är inte lätt och det är inte kul. Känns surt att behöva betala mer för ett rum hos någon främling än vad jag gör nu.. men that's life. Verkar vara svårt att hitta en egen lägenhet och ofta dyrt såklart. Och kommer verkligen sakna diskmaskin och framför allt tvättmaskin/torktumlare i lägenheten. Man inser inte vad man har förrän det är borta.

 
Men jag är väldigt tacksam över att ha fått en så pass bra break-up som det bara går att få. Vi är och har alltid varit bra vänner, inget ont blod och han har inte bråttom att få ut mig härifrån, är snarare mån om att jag ska hitta ett bra boende. Inget dåligt har hänt mellan oss, vi är bara på väg åt olika håll i livet.

 
Lyckades köra ett konditionspass på gymmet häromdagen i alla fall, kändes underbart. Hade inte kört på runt två veckor innan det, gick ner i vikt. Tappade väl muskler. Så här lite har jag inte vägt sen jag var 16-17, alltid nåt positivt med att vara ett känslomässigt vrak. ;)

Regniga Tallinn

I helgen var det kryssning. Tror vi var ca 15 personer. Kryssning är alltid kul! Den här gången blev det 40 timmars, var längesen. Till Tallinn. Födelsedagskryssning för Tessan var anledningen. Direkt efter jobbet på fredagen åkte jag till Gärdet.

Lunch på Subway i Tallinn

Var grymt kul med kryssning, och drama som vanligt haha. I Tallinn var det tyvärr skitväder men det var trevligt att strosa runt på stan ändå. Vi var bl a inne i en sexshop. Jag funderade på att köpa en kalender med snygga killar men lät bli, ångrar det nu. :p Sen spenderade vi minst en timme inne på New Yorker, och lika länge i en stormarknad med massa grejer. Och Camilla spenderade en halvtimme i en tvålaffär och köpte en tvål som hette Miranda. ;p

Baaakis

Väntar på grönt ljus

 
Det jobbiga var att det gungade så mycket i huvudet, det höll i sig under måndagen fortfarande. Jag var en zombie på jobbet. Har varit trött hela veckan men måndag var värst. Behöver verkligen vår nu så kanske man blir lite piggare. Så här trött har jag nog aldrig någonsin känt mig förut.
Allmänt, Party! | | En kommentar |

2014-02-09

Dags för en ny veckoupdate. :)

I tisdags var jag, Miranda och Anna på zumba. Det var längesen, måste gå på det oftare. Lika kul som vanligt! Man känner sig som ett kylskåp men roligt har man. ;p

Annars har det inte hänt så mycket i veckan. Har varit mycket på jobbet så har varit ganska stressad.

 
Igår åt jag middag på Broken med Emelie, Joris, Miranda, Filip och Camilla. Det var mycket bättre den här gången än sist jag var där med Micke. Den här gången satt vi i ett bås längst in så det var inte lika hög ljudnivå. När jag var där sist gick det knappt att prata med varandra, inte kul. Jag tog en club sandwich, jättegod. Och en Frozen Margarita.

 
Efter middagen åkte jag och Camilla till Emma. Hade varit tänkt som en förfest först men det blev lite sent och ingen kände sig så taggad så vi var där hela kvällen och snackade skit o drack drinkar, trevlig kväll. =) Sen tog jag sista tåget hem, Micke var på samma på väg hem från Robban, så vi fick åka tillsammans.

Nu kan man nog börja springa ute igen, dessvärre är nog inte idag den bästa dagen för det. Känner mig lite bakis.
Allmänt | | En kommentar |

Can't remember to forget you

Ännu en helg snart förbi. Det här är verkligen en veckoblogg numera. Kan inte fatta att jag för några år sen uppdaterade flera gånger om dagen, nu kan jag knappt göra det en gång i veckan. :p

I veckan har det bara blivit två träningspass. Testade på spinning för första gången i torsdags, det var jobbigt och roligt - som det ska vara. :) Har tränat så himla dåligt på sistone, men jag har gått ner i vikt. Antagligen tappat muskler, inte så kul. Men lite kul är det att ligga på undervikt (på de flesta) BMI-skalorna. ;D Fast det är precis på gränsen undervikt/normalvikt. Känns dock inte som det, känner mig som en uppblåst groda.

I fredags var jag och Micke på bio i Kista. Bio en gång i veckan är en tradition jag gillar. Vi såg Delivery Man med Vince Vaughn. Den var bra, inte den bästa jag sett men kul. Fan vad coolt om det skulle hända på riktigt. 533 barn haha.

Jag köpte även en ny vinterjacka från Cubus. Den var väl inte en supervarm vinterjacka direkt men att ha både det och en som sitter bra verkar vara en omöjlighet. Ganska varm är den i alla fall, och väldigt gosigt material inuti. :) Nu kan jag äntligen slänga ut den gamla som jag haft i tre år och vars dragkedja gick sönder när jag tvättade den sist.

Igår var Micke med sina skolkamrater och jag bjöd över tjejerna; Miranda, Anna och Camilla. Vi hade tänkt titta på Melodifestivalen men det blev inte så mycket av det. Så himla dåliga bidrag. Och att det enda bra bidraget inte ens gick till final.. 

 
Vi såg istället två filmer och spenderade kvällen med att hitta ragg på nätet till nyblivna-singel-Camilla. Fett kul. :p

När de gått satt jag uppe vid datorn tills Micke kom hem lite efter 2.

Bäst just nu:

Allmänt | | En kommentar |
Upp