Thailand del 3

Denna dag hade Micke bokat en dykutfärd som han åkte på själv. Han åkte tidigt så jag låg kvar i sängen själv, sen var jag på gymmet och tränade kl.9 som vanligt och vid frukosten kl.10.

Jag, Anna och Johan åkte till en annan strand, tror den hette Tri Trang beach. Vi tog en tuktuk dit, det var första gången vi åkte en sån. Det var kul men lite läskigt när man åkte i branta backar. De körde verkligen som galningar där, varje gång vi åkte bil fick jag dödsångest eftersom trafiken är galen där. :P


Stranden var inte den finaste vi var på, men fördelen var att det var väldigt lugnt och skönt. Det var en ganska mulen och blåsig dag men det var fortfarande jättevarmt och skönt. Vi badade massor. Lunch åt vi på en restaurang i närheten, åt pad thai. Det var gott men fanns räkor i min som jag fick peta bort.

När vi kom tillbaka till hotellet satt vi i poolbaren en stund. På kvällen när Micke kommit hem åt vi middag på restaurang som vanligt. Det var ok mat men väldigt dålig service där, de glömde bort allt möjligt och som på de flesta ställena fick inte alla sin mat samtidigt så en hade nästan hunnit äta upp innan den sista fick sin mat.


Nästa dag ville vi göra något annat än bara sola och bada, så vi tog en tripp till Phuket zoo. Tog en taxi dit, det tog drygt en timme. Först såg vi en show med apor som gjorde lite olika tricks. Det var gulligt att kolla på men man tyckte lite synd om aporna, de borde få leva fria liv.

Vi gick runt och tittade lite på djur men det var inte så jättestort. Jag hade sett fram emot att se när folk fick fota sig med en tiger men den var inte på plats den dagen. Bara apor och läskiga ormar. Sen såg vi även en krokodil eller alligatorshow som inte alls var bra, de slog djuren med en pinne hela tiden. Elefantshowen var bäst, de spelade fotboll och dansade.


På vägen hem funderade vi på att åka och se Big Buddha eftersom vi hade vägarna förbi men den låg tydligen jättelångt upp i ett berg så vi skippade det.

Middag blev på ett ställe som vi återvände till flera gånger sen. Det var enkelt men väldigt god mat, trevlig personal och bra service. Jag tog även min favoritdrink Blue Lagoon till. Och så blev det glass till efterrätt.


Efter maten tog Micke och Anna en fotmassage. Micke tyckte om det men Anna fick en big mama som klämde jättehårt så hon var helt mörbultad sen. :P Kvällen avslutades med en frappuccino från Starbucks. På vägen hem tittade vi lite i butiker. Anna fick bråttom hem för hon blev dålig i magen av frappuccinon haha.
#1 - - Anna:

Vilken tur att du kommer ihåg exakt vad vi gjorde varje dag.. har typ redan glömt :(
Haha den jävla frappen alltså - never again!