Weekend warriors

Usch vilken bortkastad helg det har varit. Har bara suttit hemma med den jävla uv-infektionen och inte kunnat göra nånting. Känns obehagligt att bara vara ute och gå så har varken kunnat festa, träna eller vara ute i solen.

Okej helt bortkastad var den inte. Var rätt mysigt igår kväll. Biodejt med Micke i Kista Galleria. Vi åkte direkt när han kom hem från jobbet typ vid halv sju. Käkade middag på Texas Longhorn i food courten. Asgoda hamburgare. :) Har ätit som en jävla gris i helgen och känner mig fet som en. Nu kör vi runda 2 av inget onyttigt fram till resan, som jag gjorde inför Magaluf. Två veckor kvar idag exakt. Hade lite choklad kvar från igår men den slängde jag i soporna.

 
Anna, Johan, Emelie o Joris åkte till Cypern idag. De åker med samma flygbolag och till samma destination så de åkte - exakt på tiden - två veckor före oss. Men de ska till Ayia Napa och vi ska till Fig Tree Bay. Jag åker gärna till Ayia Napa nån gång igen dock... kanske nästa sommar? Bästa partylivet, ännu bättre än Magaluf. Och dessutom varmare på nätterna där.

 
Nu gled vi lite off track här. Efter middagen igår shoppade vi lite. Eller mest jag. Blev inte så mycket, två t-shirts och en hoodietröja från New Yorker. Älskar den affären men de har verkligen inga tajta t-shirts. Även de minsta storlekarna är antingen oversize eller så sitter de löst. Ofta gillar jag såna t-shirtar men vill ha några tajta också, får leta efter det nån annanstans.

 
Micke var ute efter skor och en väska till när han ska börja plugga, men han hittade bara strumpor. Likadana som alla andra i hans strumplåda. Skitkul shopping.. verkligen. :P

Filmen vi såg var Grown Ups 2. Gillade verkligen ettan och den här var också bra, riktigt rolig. Lite väl mycket spyor och dreggel för min smak kanske. Men behövde skratta lite efter den tråkiga helgen. ;D

Idag har jag varit på vårdcentralen (tacka gudarna för google maps haha) för att få medicin mot den här skiten. Sist jag hade det för några år sen så tog det fan en månad innan det gick över och det orkar jag inte med nu. Det ska vara borta till helgen, så är det bara. Kommer säkert bli dåligt väder bara för det. :p Det har ju varit några bra helger nu, börjar bli för bra för att vara sant i Sverige.

 
Träningen har verkligen inte gått något vidare den här sommaren. Känns som det bara har varit det ena efter det andra.. förkylning, helvetes-matförgiftning-magsjuka-skit efter Magaluf och nu detta. Och ju mer av sommaren som går desto mer omotiverad blir man. Får så dåligt samvete när jag läser en gravidblogg där tjejen tränar typ varje dag. Och här sitter jag på min röv. :p Brukar inte läsa gravidbloggar direkt men det är en föredetta träningsblogg som jag fortsätter följa.

Har försökt hitta fler intressanta bloggar att följa (hade 16st en gång i tiden, som uppdaterade ofta, nu har jag typ 4) men det finns typ inga. Och nya serier... håller på och kollar om One Tree Hill vilket lär ta tid eftersom det är 9 säsonger men man vill ju se nåt nytt. Kollat lite på Glee (har precis nu insett efter hans död vilket riktigt ögongodis Cory Monteith är) men det är inte riktigt min grej. Lite för mycket musik.
Helt sjukt vad snygg han var. Och hur kan man vara så snygg o samtidigt se så snäll ut?

Denna kommer jag träna till så fort jag är pigg o redo igen :) Längtar!!

#1 - - Anna:

Vi får åka till Ayia Napa tillsammans! :)