The lady moving like gun smoke

Denna vecka har både jag och Tommy varit sjuukt trötta. Måste ha lampor tända hemma för att hålla sig vaken haha, fast man vill ju egentligen ha mysbelysning. Är så less på allting just nu, vill bara sova och vakna igen när vintern är över.
 
På helgen gäller det att inte gå direkt från sängen till soffan när man vaknar, då kommer man aldrig igång. Idag gick jag upp halv tio och Tommy först vid tolv. Åt lussebullar till frukost, plockade undan lite, duschade. Allt för att "hålla igång". ;P
 
När han gått upp och duschat så åkte vi för att hälsa på lilla Freja för första gången. <3 Köpte med oss julfika på vägen. Hon sov hela tiden vi var där, sååååååå söt. Hade hoppats att hon hade kunnat avsluta med ett riktigt bebisskrik innan vi gick, så att man kände sig glad att slippa haha. Men näe, hon var så snäll och gosig. Man kan inte förstå hur små de är förrän man träffar en.
 
Love at first sight <3
 
Så vi var där i drygt två timmar och pratade medan hon sov i min famn. Om de ändå alltid var så där lugna så hade man velat ha en hahaha. Det är fortfarande en hel del som ska fixas innan det är dags. Det viktigaste av allt är att flytta till en större lägenhet, och det kommer dröja två år. Time will tell.
 
Handlade på City Gross på vägen hem. Det blev pepparbiff och bakad potatis till middag, mums. Och så rejäl matkoma till dessert. Tommy tar as we speak sin post-dinner-nap. Han bara "sätt på en julfilm!", och två sekunder senare när förtexterna börjar rulla så har han somnat haha. Äsch det är mysigt så jag låter den vara på. Grejen är att man får se om samma julfilmer om och om igen för det kommer sällan några nya bra. Julfilmer har ofta en tendens att vara riktigt b.
#1 - - Anna:

Mysigt att ha er här! Kom snart tillbaka ❤️