Nyklippt kulturdag med fylleshopping

Härlig lördag :) Förutom att någon (nämner inga namn) hade glömt att stänga av alarmklockan som väckte mig (men inte honom) i morse! Arrgh. Plus att en geting försökte ta sig in för typ tredje morgonen i rad. Måste finnas ett getingbo i närheten eller nåt. Roligt hur man ser på pulsklockan att den gick upp på rött just när getingen kom haha.
 
Så ännu en natt utan någon vidare bra sömn, varit så hela veckan. Hoppas jag sover bättre inatt. Kl.13 hade jag klipptid hos Tommys frisör. :) Just att klippa mig är en social situation som jag inte är särskilt bekväm med - I hate smalltalk! Haha. Men han är så mysig, Tommy har gått hos honom i många år och är stammis. Så vi går tillsammans. Det sköna är att jag inte behöver klippa mig så ofta. Men det känns såå bra nu, så lätt och fräscht. Behövdes verkligen inför sommaren.
 
Haha där bak kommer jag rusande efter att ha slängt soporna
 
 
Sen skulle vi bara sitta en stund på Gnarly men det blev längre än så. Visade sig vara någon kulturdag i centrum så det var lite uppträdanden. Några hiphopartister som Tommy tyckte var bra. Och så var det varmare än väntat, trodde det skulle vara mulet hela dagen. Nu har jag också en bonnbränna haha.
 
Blev fyra öl för Tommy så han blev ganska packad haha. Lite fylleshopping på det. ;P Han köpte ett par rosa badbrallor med pelikaner på, från Carlings. Snackade med hon i kassan och berättade om att han ska köpa Baywatch-badbrallor från Frank Dandy. Hon visste inte ens vad Baywatch var haha, too young. Kommer fler och fler tecken på att man är gammal nu. Sen köpte han även ett par nya skor på Stadium, och så gick vi till Hemköp och köpte lite kaffebönor i lösvikt. Amaretto och Irish Cream, mums!
 
 
Köpte med McDonald's-mat som fyllekäk. Precis som sist så glömde de en av våra pommes. Denna gång såg vi till att kolla det innan vi gick. Otroligt nog fick vi bra service! Var helt chockad nästan. Det gick superfort, fick en ny direkt och slapp betala för den.
 
Äntligen en människa som kan service. Möter alldeles för många personer som inte borde vara i servicebranschen tyvärr. Jag har jobbat med det själv så jag vet hur svårt det kan vara ibland, men antingen får man lov att bita ihop eller söka ett nytt jobb.
 
Käkade framför Netflix-filmen Ibiza (rätt kul) och nu är det nog dags för mig att vila en stund... är svintrött.
Allmänt | |
#1 - - Anna:

Vi köpte också Donken men de jävlarna glömmde Tobbes currysåser + att de glömde ta bort ketchupen på hamburgaren 😡😭

Upp