Karpathos

Då var man hemma igen efter en underbar vecka på fantastiska Karpathos. :) Har haft det så himla lugnt och skönt, riktigt avkopplande. Precis vad vi behövde.
 
Åkte hemifrån lite efter 3 på natten efter ingen sömn. Hämtade upp Camilla i Blackeberg. Sen mötte vi Anna o Tobbe på Arlanda som precis kom hem från Mallis haha. Vi var taggade och de var trötta. Jag gillar att resa på morgonen men inte riktigt sådär tidigt kanske. Var ganska griniga första dagen när vi varken sovit eller ätit. Dag 2 var mycket bättre efter en ordentlig natts sömn och hotellfrukost. <3
 
 
Hotellet var riktigt bra. Första femstjärniga hotellet jag bott på. Det bästa var personalen, sådan service! Höll upp dörrar, kom upp med väskorna, välkomnade alltid när man kom in i restaurangen, alla hade alltid glada miner och sa alltid god morgon, god kväll osv. Vi gav 10 euro var till fyra av våra favoriter + städerskan innan vi åkte hem. They deserved it. Kommer rate:a hotellet också och berätta allt bra.

Frukosten var utsökt, det jag saknade mest var dock bacon. Och pannkakor. Men annars helt perfekt. Åt middag på hotellet några gånger också eftersom vi hade halvpension. Det var också bra, jag gillar buffé eftersom man själv tar det man vill ha, lite av varje och framförallt går det fort - man behöver inte sitta och vänta på att maten ska lagas när man är hungrig haha.
 
 
Stranden låg precis nedanför och hotellet hade en egen privat del där solstolarna var gratis för hotellgästerna. Första dagen hade vi dock våra egna handdukar istället för hotellets, så vi höll på att åka på att få betala för solstolarna ändå. Jag visste att jag hade läst att de var gratis, tur att vi påpekade det så att de fattade att vi var hotellgäster. Annars hade vi förlorat 500 spänn på en vecka helt i onödan.
 
Det var en väldigt liten och mysig ö, inte särskilt turistig vilket var nice. Fast man är turist själv så hatar jag verkligen andra turister på semestern haha. Värsta sortens människor. ;P
 
 
Har haft det underbart men kände att en vecka var lagom, var skönt att komma hem. Har käkat pad thai och halvkollat semifinalen i VM men det är inget kul längre när Sverige inte är med. Nu blir det att kolla veckans serier och läsa bloggar. :)
#1 - Anna

Borta bra men hemma bäst 😊