Glad Påsk!

Har inte så mycket att rapportera denna vecka. Bara jobb, jobb, jobb typ haha. Känns som jag har varit ny på jobbet i flera år nu. För att jag började på nytt jobb i augusti som bestod av att jobba på olika ställen, så var ny på sexton olika ställen, och nu nytt igen. Det har varit kul och spännande med nya grejer men nu längtar jag faktiskt efter lite mer struktur och stabilitet. Att komma in i det och ha koll på saker och ting.

 

Reflekterade inte över det innan men kändes skönt att mjukstarta med en kort vecka, samt nu få långhelg. Var mycket att läsa och ta in första veckan, plus att jag var förkyld och seg. Så första veckan bestod av att läsa info, ha några möten och köra nyanställd-intro-training-kurser på datorn. Igår hade jag mitt första möte in person, som inte var telefonmöte. Var sååå ovant att vara den som fick samtal från receptionen att besökaren kommit, det brukar ju vara min uppgift att ringa och meddela det haha. So weird.

 

Igår avslutades arbetsdagen med en lunch på Koh Phangan med min chef. Det känns bra, känns som att vi kommer jobba bra ihop och komma bra överens. Sen fick jag gå lite tidigare p.g.a påsk/halvdag.

 

 

Nu har jag varit lite i jobb-ide senaste tiden, bara jobbat och åkt hem, men känner att det är dags att bryta det nu. Det har varit jobbigt att ha ork p.g.a den långa vintern och trött hjärna p.g.a nytt jobb men nu är fan våren på väg även om det går långsamt. ;P Sen är det ju bara att acceptera att man alltid är mer eller mindre trött, det gäller bara att inte låta tröttheten styra över hela livet. Blir ju inte mer trött av att hitta på saker, det är bara att man måste komma iväg.

 

Och på tal om att komma iväg, komma iväg till gymmet också. Bara tanken på att gå dit och skala av sig hundra lager kläder och sen frysa på gymmet.. det hände mig sist, fyfan. Aldrig varit så otaggad. Men nästa vecka hoppas jag på att kunna byta till min tunnare vinterjacka, bara det inte är f-cking minus 9 på morgnarna.

 

Idag har vi mest bara chillat. Körde en tvätt, åkte och pantade burkar och handlade lite. Sen lånade vi ett våffeljärn från svärmor och gjorde våfflor till middag, mums! :) Kollade ikapp serier och så såg vi filmen Get Out. Den var riktigt spännande och bra. Gillar när man inte riktigt vet man som ska hända, and it did not disappoint.