We love the 90s

Då var vi på 90s-festivalen igår. :)) Och gårdagen bevisade att man inte kan tro på väderprognoser, i alla fall inte längre än typ en dag innan. Vädret kunde inte ha varit bättre! Strålande sol och 21 grader. Sen droppade det lite lägre men aldrig så att man frös och inget regn heller.
 
Vi åkte till Systemet på morgonen för att köpa lite förkrök. Tommy hade redan öl hemma, jag köpte ett partypack med Små Sure shots, en citron-alkoläsk och en liten flaska Prosecco.
 
Per lånade min tröja haha
 
 
 
Åkte in mot stan vid ett. Beslutade oss för att ta bussen från S:t Eriksplan för att slippa ombyggnaden vid Slussen, men den bussen var så full att vi blev utslängda från den första. Vi kom på men sen var det en jävla kärring bakom som tjafsade och då fick ännu fler gå av. Men sen kom en till precis bakom, då såg vi till att tränga oss på genom bakdörrarna för att inte riskera att inte komma på igen. Hatar bussar!
 
Satte oss på gräset mitt emot (utanför) festivalområdet. Efter en stund joinade Jenny, Per och hans kompis. Och så kom en okänd tjej fram och frågade om hon kunde joina oss, för att hennes vänner inte kommit än. Älskar sånt! Hade nog inte vågat göra det själv, inte nykter i alla fall. ;)
 
 
 
Så vi shottade Små sure, sprejade håret med glittersprej som de andra hade med sig, och njöt i solen. Man kunde höra musiken därifrån också. Vi ville inte gå in för tidigt för det var inte så kända som spelade.
 
Vi gick in typ vid 16. Såg bl a Drömhus, Snap!, Vengaboys, Markoolio (sååå dålig haha, och han ser ut att vara typ 60 nu!) och nån DJ man inte kände till men som spelade den bästa musiken (det enda som var riktigt bra, de andra ser man bara för att det är kul). Gick ut och käkade på en grill bredvid, de hade en väldigt stressig dag stackarna. Med massa festivalfolk som vällde in.
 
<3
 
Väntar på mat
 
Bellini-glass
 
 
Hade velat se Eiffel 65 men det kom så mycket skit innan så vi pallade inte. Jag och Tommy gick när Aqua skulle börja, vi såg dem förra gången (när vi var på festivalen för två år sen). Promenerade till Hornstull, sen tog vi en taxi till Vällingby c för Tommy ville fyllekäka på McDonald's. Gick dock skitsegt där (de kan fan inte kalla sig snabbmat längre ;P), så vi hann precis in på Hemköp innan de stängde istället.
 
Just när jag höll på att fota dök Miranda in i bilden haha ;D Det var första gången vi såg henne. Sen testade vi min nya slow motion-kamera, såå kul haha
 
 
Idag är det grått ute vilket är skönt. Var ju hemma så tidigt så är inte bakis eller så men ändå skönt att bara vara hemma. Ser sista avsnittet av What/if nu. Imorgon kommer äntligen Netflix Scream (tv-serien) säsong 3. Den skulle kommit i mars förra året men har skjutits upp hela tiden. Får se om jag börjar på något nytt ändå men tror inte jag pallar.
 
Bara två veckor (9 arbetsdagar!) kvar till semestern nu. :D