Göteborg

Helgen spenderades i Göteborg! :)

Blev hämtad på jobbet i fredags. Det var jag, Tommy, Anna & Tobbe. Vi tog typ första bästa McDonald's på vägen för att alla var hungriga. Som vanligt vet inte McDonald's vad ordet service innebär men vad kan man förvänta sig med de priserna haha. Fick vänta över en kvart på en simpel hamburgare (hade fått allt annat som hann bli kallt till dess), men som plåster på såren fick jag en extra hamburgare + två pajer. Gott var det åtminstone. ;D

Sen körde vi i stort sett nonstop till Göteborg. Åkte förbi Jönköping, visste inte att det var så fint? Var framme strax före tio på kvällen och checkade in. Tog en drink i baren innan vi gick o la oss. Asgod Mojito!

Someone's asleep back there ;)

Typ bästa Mojiton någonsin
 
Hotellet var helt ok, väldigt små rum dock. Man fick nästan backa in hahaha. Tyckte sängen var rätt skön, framförallt första natten sov jag jättebra. Det hade även mycket att göra med att det blev jättemörkt i rummet när man drog för gardinerna. Mörker hjälper jättemycket.

Valde tyvärr inte den bästa helgen att åka till Göteborg haha. Staden var invaderad av Håkan Hellström-freaks p.g.a två konserter och så var det dåligt väder dessutom. Hotellet var fullbokat och det var köer på frukosten och knappt några sittplatser. Frukosten var helt okej men inget jämfört med den vi hade i Kroatien. :)

Efter frukosten på lördagen och en snabb dusch gick vi ner på stan för att handla på Systemet. Det regnade en hel del. Sen gick vi tillbaka till hotellet och drack lite i "tvättstugan". De hade ismaskin där nämligen. ;P

 
Käkade på en pizzeria på vägen till Liseberg. Jag blev så mätt att jag inte åt något mer under resten av dagen. När vi gick in på Liseberg regnade det fortfarande en del men det avtog efter någon timme och sen kom solen fram till och med.

Som vanligt åkte jag inte så mycket p.g.a min extrema höjdskräck. Men Spökhuset var kul och Kållerado andra gången (när den gick lite fortare). Radiobilarna också och att spela alla spel som typ är omöjliga att vinna.. vi slösade 300 kr på det. Ville så gärna ha en Minion men det blev ingen. :( Aja får nöja mig med de två jag redan har haha.

 
Det var en rolig dag, kul att känna sig lite barnslig igen. Vi lämnade Liseberg typ halv elva. Promenerade runt i stan lite. De andra var jättehungriga och vi hade svårt att hitta något matställe som var öppet sent. Till slut hittade vi en annan pizzeria nära hotellet, de åt pasta och jag tog bara en cola. Kom i säng nångång efter midnatt.

Idag åt vi hotellfrukost, packade ihop och åkte hem. Stannade i Gränna på vägen och köpte lite polkagrisar. Kom hem för drygt en timme sen, är ganska trött nu. Man blir rätt slut efter en dag på Liseberg. Men det var väldigt kul!
Visa fler inlägg