Ewe

Every wasted day becomes a wasted chance
Onsdagen över redan! =) Snart helg igen wohooo! Snart blir jag rädd över hur fort tiden går... det här året har gått så sjukt snabbt, det är nog för att det typ varit det bästa året någonsin. Har gjort så sjukt mycket roliga grejer jämfört med tidigare år.

Måndagen var ganska trist, åkte bara hem efter jobbet. Var så sjukt trött. Kom i säng ganska sent också, fastnar alltid vid datorn. Illa, sitter ju vid dator hela dagarna på jobbet, men då jobbar man ju. Försöker komma ut och socialisera så mycket som möjligt men lite egentid måste man ju ha också. :D


Måndag!

Igår var roligare. Var snäppet piggare. Tomas kom till jobbet strax innan jag slutade, han drack kaffe medan jag körde mitt sista telefonpass. :P Sen parkerade vi bilen och så skulle vi möta Miranda. Hon var på en H&M nära centralen, så typiskt! Finns ju hundra st H&M där. Vi irrade runt på hur många som helst, men hittade aldrig henne så till slut möttes vi vid Åhléns haha.

Gick till Hollister för att shoppa! Mitt presentkort wiie. Miranda köpte mjukisbrallor, Tomas köpte en skjorta o en tröja (min rekommendation) och jag köpte en skjorta, en tröja och två st bodyspray som luktar sjukt gott! =) Älskar den affären.


Kan inte annat än hålla med Tomas, Hollister-påsarna gör en horny! :P Hahaha

Sen gick vi till Kungshallen och käkade. Blev asiatiskt som vanligt, jag åt som en häst. Måste skärpa mig nu, har börjat äta mycket mer igen nu när jag inte är lika stressad längre. Måste nästan må dåligt för att inte äta så mycket haha. Fast det är väl bättre att må bra och träna + äta.

Hade väldigt ont i ryggen igår, hade mycket att bära. Så kunde inte bära min matbricka, Miranda fick komma tillbaks och ta min också haha. Sen masserade hon mig, hjälpte jättemycket! Funderar på om jag ska gå på massage med henne nån gång (hon brukar gå), för det skulle nog göra underverk för min spända rygg.



Så har känts lite bättre i ryggen idag, dock långt ifrån bra. Det är en lång väg tillbaka till normal känner jag, suck. Tror jag har fått nån muskel-överansträngningsgrej som tar tid att få bort. En jävla tid. Menmen.

När vi ätit skildes vi åt. Jag tog tunnelbanan hem till Anna och Johan. Myskväll! =) Först duschade jag. Sen fick Anna bilder från min externa hårddisk, jag har sjukt många haha. Vi snackade skit. Sen la vi oss i soffan och skulle se en film. Fail, men inte helt oväntat så somnade jag efter bara några minuter. Fick mer sömn inatt då iaf. ;)



Sov typ 7 timmar, det är jättemycket för mig. Sover dock aldrig bra längre, som förr i tiden. Förutom när jag druckit, då sover jag som en sten. Men annars så vaknar jag alltid typ tio gånger per natt. Och spänner mig i sömnen så vaknar alltid upp med huvudvärk. :/ Vill åka på spa-weekend, får styra upp en sån inom en snar framtid. Kan vara välbehövligt känner jag. :P

Anna o Johan har ju en sjukt skön soffa, den är typ skönare än min säng haha. Så sovplatsen var det då inget fel på! Ogillade att höra klockan ringa. Jag o Anna åt frukost tillsammans, Johan hade redan gått till jobbet. Sen åkte jag.

Har varit en lång arbetsdag men har gått fort iaf. Efter jobbet tränade jag med Emma o Irene. :) Vi gick till gymmet på Stureplan. Det är mindre folk där, men inte alls lika bra. Irene insisterade på att vi skulle dit för att det är närmare hem. Men det är inte så mycket närmare, och var inte alls värt. Nej hädanefter blir det alltid Fridhemsplan.


Jag kände mig som hemma hos Anna o Johan igår! :P

Körde jättelugnt idag, knappt en timme. Tänker inte göra samma misstag som jag alltid gör, kör för hårt när man pausat p.g.a nån form av skada så det bara tar längre tid att återhämta sig. Nu ska jag köra lugnt tills jag är 100% igen. Börja ett mer hälsosamt liv! Äta mindre, dricka mindre, träna stabilt men lugnare. Kommer ju dö i förtid om jag fortsätter som jag gjort senaste tiden. Kan aldrig acceptera att jag måste träna lugnare, varken när jag stukade foten, fick den här ryggvärken, mådde illa eller nånting. Men nu så. :) Ständig förbättring!

Sen åkte vi hem. Har fixat lite hemma ikväll; städat undan lite o fixat lite småsaker som jag behövt göra länge. Imorgon jobbar jag 9-18.30, och snart är det helg igen! =)

Har så mycket roligt inplanerat! Julfest, nyår, skidresa i vinter, två konserter i vår... och allt är betalt o klart. =) Känns inte så tokigt att det är vinter när man har massa grejer att se fram emot. Love it.