Ewe

Put your drink back up, put your smile on
Tänkte bara titta in och skriva varför jag är glad idag. På en måndag (!)

I morse när jag vaknade var jag sjukt otaggad på denhär dagen. Somnade typ vid 1 inatt så var galet trött och dessutom var det måndag, väldigt grått, dimmigt o regnigt ute och jobbdags efter en härlig helg.

Men sen vände det, efter många skratt på jobbet som gav mycket energi. Sen hade jag funderat på om jag skulle orka ta mig till gymmet eftersom jag var så trött. Men fick ju mer energi under dagen och tänkte att på en grå måndag behövs träning som mest, det är då man är som tröttast innan man kör och som piggast efteråt. Det är svårt att komma ihåg det oftast men idag gjorde jag det. Så rätt! Efter 10 km på löpbandet kände jag mig flera kilo lättare. Och hade flera asgrymma nya låtar att lyssna på.

När jag gick från gymmet var det fortfarande ljust ute. Grått visserligen, men dagsljus! Sommartid. :D

Snacka om att bli sugen på margaritas... :D

Dessutom har vi fått årets enorma påskägg på jobbet, plus att alla de godaste kakorna låg framme men jag var inte ett dugg sugen. Har lovat mig själv att inte ta, har inte glömt hur ont i magen jag fick av förra årets påskgodis då jag åt det fyra dagar i rad... fuskade så otroligt mycket förra veckan, åt något onyttigt varje dag utom måndag o tisdag.

Bara tre arbetsdagar kvar till långhelg. Gud vad jag älskar långhelg, extra lediga dagar är guld värt! Har redan planerat massa skoj. :)

Allting är så annorlunda när man inte är olycklig längre, t.o.m på den gråaste, regnigaste måndagen kan man känna lycka över småsaker. Vem vet när det vänder igen men jag får passa på att känna mig tacksam för såna här dagar medan de varar. ;)